.
 

Durada aproximada de l'activitat: 2h 30'
Dia: 9 de maig
Horari: A partir de les 9h del mati
Places limitades

Enguany només trescarem un únic tram, respectant totes les mesures covid, l'ús de la mascareta és obligatori en tot el recorregut, així com mantenir les distàncies.

La participació és gratuïta i oberta a tothom, els equips seran formats per parelles. (Condicions especials per a famílies amb nens/es petits).

Inscripcions:  Des del 9 d'abril al 6 de maig.

Les parelles iniciaran el trajecte en intervals de dos minuts de diferència i l'ordre de sortida serà per ordre d'inscripció. Rebreu un correu el dia abans  indicant la vostra hora de sortida. 

L'itinerari s'indicarà amb un full de ruta que es lliurarà al control de sortida. També hi consten unes preguntes que tenen relació amb la ciutat i la passejada. Aquestes seran puntuades i serviran per establir la qualificació final de cada parella. El full de ruta indicarà el temps màxim permès sense incórrer en penalització. Hi haurà una pèrdua d'un punt en la classificació per cada minut de retard. 

La caminada es pot fer amb un ritme de marxa àgil i alegre. En cas d'empat en la classificació final, es prioritzarà la parella que hagi fet el  recorregut total amb menys temps. Cal portar un llapis o bolígraf, i és aconsellable portar una ampolla d'aigua i alguna cosa per menjar.